3% en material informàtic

Què és el Carnet Jove?

El Carnet Jove és un servei de la Generalitat de Catalunya que des de l’any 1986 té per objectiu contribuir a millorar la qualitat de vida dels joves catalans a través de l’oferiment i la promoció de serveis, propostes i descomptes en diferents àmbits, entre els quals destaquen la cultura i la mobilitat internacional. Més enllà dels descomptes, des de l’any 2005 es desenvolupa el Programa Connecta’t, integrat per diferents actuacions i propostes que cerquen promoure aspectes com la participació, la creativitat, la solidaritat, la sostenibilitat, l’europeïtat i tots aquells aspectes que ens aporteu, ja que el Carnet Jove és una eina proactiva a la vostra disposició. Anualment es convoquen les Beques Carnet Jove, deu convocatòries per facilitar-vos l’accés al món professional en els àmbits del còmic, disseny, ràdio, lletres, fotografia, grafisme, vestuari, caracterització, ambientació i muntatge musical. Informa-te’n awww.carnetjove.cat/connectat

Gestionat per l’Agència Catalana de la Joventut, el Carnet Jove té per objectiu contribuir en la promoció i facilitació dels dos eixos d’actuació del Pla Nacional de la Joventut de Catalunya, línia principal del Govern de la Generalitat de Catalunya pel que fa a polítiques de joventut: l’emancipació i la participació. A més, emmarcat en l’Associació Europea del Carnet Jove, que compta amb el suport del Consell d’Europa, el Carnet Jove té una participació activa en aquest organisme i en la promoció dels seus objectius principals: la mobilitat cultural, la participació i la informació.

Així doncs, en l’actualitat, el Carnet Jove vol ser una eina útil i amb diversitat adreçada als més de 500.000 titulars de Catalunya i a les vostres necessitats.

¿Com gaudir d’aquest descompte?

Pots gaudir d’aquest descompte tantes vegades com vulguis. Tan sols et caldrà acreditar-te com a titular del Carnet jove mostrant el teu DNI, el carnet físic, o el carnet virtual a través de l’aplicació mòbil.

Carnet Jove

Grup PIV de Sistemes, S.L. firma el acuerdo con el Programa Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya (Generalitat de Catalunya Turisme Juvenil de Catalunya, S.A.). Mayo 2007

(Más información en el apartado de Noticias)